Over ons

“Wij staan voor TOP service voor een TOP prijs.”

Bij Top Autotechniek ben je welkom! Bovendien bieden wij, met de modernste toepassingen, topkwaliteit en een hoog serviceniveau. Jouw auto is bij ons in vertrouwde handen. Onze werkplaats is uitgerust met moderne diagnoseapparatuur waarmee wij de nieuwste auto’s met de laatste technische innovaties kunnen onderhouden en repareren, dit geldt ook voor elektrische en hybride auto’s.

Onze goed opgeleide monteurs werken met OEM (Original Equipment Manufacturer) kwaliteit onderdelen, welke aan precies dezelfde eisen voldoen als de originele onderdelen. Daardoor kunnen wij ongeacht welk merk auto, tegen een betaalbare prijs onderhouden. Afspraken plannen kan telefonisch, maar even langskomen is uiteraard ook mogelijk.

Kwaliteit en professionaliteit staan hoog bij ons in het vaandel. Om dit te onderstrepen zijn wij RDW-erkend.

Aangenaam kennis te maken

Rachid

Aanpakker

Rachid

APK Keurmeester

Problemen zijn er om opgelost te worden. Laat dat maar aan mij over. Als ‘leader of the pact’ ben ik altijd op zoek naar het beste voor onze klanten. Een echte Rotterdamse ondernemer. Geen woorden maar daden!

Ook in mijn vrije tijd ben ik daar ondernemend genoeg voor. Het liefst samen met mijn familie en vrienden. Een hapje en drankje (en bij voorkeur een klein zonnetje) erbij en ik ben gelukkig.